Te gast bij TOKO TALK

Zondag 19 november a.s. ben ik een van de gasten bij het uitverkochte TOKO TALK evenement in de Museumfabriek in Enschede.

Zondag 19 november a.s. ben ik een van de gasten bij het uitverkochte TOKO TALK evenement in de Museumfabriek in Enschede. Het evenement is een get together met lezingen, optredens en workshops over de Indische identiteit, in de keuken en daarbuiten. Bevlogen koks, schrijvers, muzikanten, journalisten, vloggers, theatermakers maar bovenal: fantastische fijnproevers leveren een bijdrage aan TOKO TALK.

Rode draad is de Indische keuken. En omdat mijn boek ‘ERIE, Recepten voor het Leven’ half december verschijnt, mag ik ook aanschuiven. Onder leiding van auteur en journalist Ricci Scheldwacht word ik samen met wetenschapper en onderzoeker Esther Captain en kok en culinair ondernemer Marc Tierolf in een talkshow setting uitgedaagd en bevraagd over: Wat wordt er níet (of heel subtiel) gezegd als er gekookt en gegeten wordt? Wat heb je doorgekregen, wat geef je zelf door? Verlies en trauma door wat een oorlog met ons doet, maar ook veerkracht en tonnen aan creativiteit. Hoe werkt dat (door)?

Bezoekers van TOKO TALK moeten nog even wachten op de prachtig uitgevoerde publicatie met de recepten en het levensverhaal van Erie la Fontaine. Wel kunnen ze via een pre order formulier alvast een exemplaar met korting van ‘ERIE, Recepten voor het Leven’ bestellen. Maar ik geef ze zondag we alvast wat mee: een glazen potje met een pittige variatie op het sambal gerecht uit het boek: Erie’s Sambal Tomaat.

Meer informatie en tickets: tokotalk.nl

Deel dit bericht

Meer nieuws

Uitverkocht!

‘Erie, Recepten voor het Leven’ is uitverkocht! Overweldigend! Wat een belangstelling voor